Ilmoittaudu tästä!

Kokonainen viikonloppu täynnä maastopyöräilyä, Bikers joogaa, rentoutumista, hyvää ruokaa sekä yöpymistä viihtyisällä bed&breakfastilla.

Tarjoamme ylellisen tauon arjesta, joka sisältää hikeä ja tulet olemaan rohkeampi pyöräillessäsi poluilla. Saat inspiroitua, rentoutua ja nauraa. Saavut perjantai-iltana luonnonkauniille ja uskomattoman kodikkaalle Strandhagenille, jonka jälkeen huolehdimme sinusta kunnes sunnuntaina iltapäivällä lähdet kotiin väsyneenä mutta onnellisena.

Kolmen päivän aikana hengitämme pyöräilyä yhdessä. Tarkistamme ajoasennot, juurien ja kivien ylitykset ja harjoittelemme hyvän linjan valitsemista metsässä. Opettelemme nostamaan eturengasta ja kiitämään alamäkiä. Lisäksi tiedossa on pyörähuoltoa.

Syödään hyvin herkuttelua unohtamatta. Tarjolla on ravitsevaa aamupalaa ja ruokana paikallisesti tuotettua täyttävää kasvisruokaa sekä kalaa.

Jooga täydentää erinomaisesti pyöräilyä – joten pyöräilypäivän päätteeksi on ihanaa suunnata vihreään puutarhaan, koivujen ja linnunlaulun keskelle ja antaa joogan tukea kehon palautumista.

Kannustava ja inspiroiva maastopyöräily- sekä Bike-Park ohjaaja Lone Widestam opastaa Porvoon poluilla. Pyöräilevä jooganopettaja Jette Timgren tietää tarkalleen, mikä tukee rentoutumista. 

Tämä leiri on sinulle joka olet kokeillut pyöräilyä, mutta haluat oppia lisää. Pysähdymme harjoittelemaan vaikeisiin paikkoihin ja pidämme välipalataukoja. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta.

Jos sinulla ei ole omaa pyörää, voit sellaisen meidän kautta vuokrata.

MILLOIN:

Perjantai 14.6.2024 klo 18 – Sunnuntai 16.6.2024 klo 16.30.

MISSÄ:

Leirin päänäyttämönä toimii viihtyisä Strandhagenin bed & breakfast joka on Porvoon maaseudulla, keskustasta 17 km etelään Pellingin saaristoa kohti. Meillä on koko talo itsellämme ja majoidumme kahden hengen huoneissa.

Jos sinä ja pyöräsi tulette bussilla Porvooseen, poimimme sinut mielellämme kyytiin linja-autoasemalta matkalla kohteeseen Strandhagen bed & breakfastiin, Tiiliruukintie 97, Piirlahti, 06200 Porvoo.

Strandhagenissa on rauhallista ja levollista, siellä nautitaan hiljaisuudesta, ympäröivistä koivuista, metsästä ja niityistä.

Porvoon pyöräilykaupungissa on monia mukavia ja ennen kaikkea monipuolisia polkuja. On sekä helpompia polkuja, että teknisempiä polkuja ja saamme leirin aikana nauttia molemmista.

KENELLE:

Kaikille tytöille, naisille, vaimoille, tyttöystäville, isoäideille. Ota mielellään kaveri mukaan!

Jotta kurssia voidaan järjestää tarvitaan vähintään neljä osallistujaa enimmäismäärän ollessa kahdeksan.

HINTA:

572 euroa – Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä on innokkaasti ilmestyä leirille! Me hoidamme loput! 

Hintaan sisältyy:

  • Kaksi yötä Strandhagenin bed&breakfastissä.
  • Oma kokki, joka valmistaa kaikki ateriat paikallisesti tuotetuilla raaka-aineilla: Kaksi kiinteää aamupalaa, kaksi lounasta, välipalaa ja kaksi illallista jälkiruoalla.
  • Kolmen päivän pyöräopastus.
  • Bikers yoga.

Hinta ei sisällä:

  • Kyytejä ajopaikoille – pyritään hoitamaan kimppakyydillä osallistujien kesken
  • Vakuutus – varmista, että sinulla on tapaturmavakuutus kunnossa.

OHJELMA LEIRILLÄ:

Perjantai:

Treffit klo 18 Strandhagenissa.

Aloitamme pyöräleirin harjoituksilla, jotka helpottavat poluille pääsemistä. Teemme lyhyen iltapyöräretken Strandhagenin lähellä.

Ensimmäinen päivä päättyy pyöräjoogaan ja rentoutumiseen, jotta olisit valmis seuraavan päivän pyöräilyyn. Syömme päivällistä yhdessä.

Lauantai:

Aamu aloitetaan lempeällä bikers joogalla joka herättelee kehoa ja mieltä päivän koitoksiin.

Strandhagenin Mina on valmistanut maukkaan aamiaisbuffetin. Menemme Porvooseen missä harjoittelemme poluilla ajamista ja voitamme polkujen vaikeat haasteet. 

Päivä päättyy Bikers joogaan ja rentoutumiseen. Sen jälkeen istumme pöydän ääreen ja nautimme yhdessä illallisesta. 

Sunnuntai:

Sunnuntaiaamu alkaa myös lempeillä pyöräilyssä tarvittavilla joogaharjoituksilla edellispäivän koitokset huomioiden.

Tuhti aamupala on jälleen tarjolla. Aamiaisen jälkeen suuntaamme huoltamaan pyörää ja kertaamaan mitä voit itse tehdä, jotta pyörälläsi olisi mahdollisimman hyvä ja pitkä elämä.

Syömme lounasta ja suuntaamme poluille jossa vuorossa on vähän pidempi pyörälenkki. Toki muistetaan tauot ja nautitaan näköalasta. Leiri päättyy välipalatauolla klo 16.30.

Viimeinen ilmoittautuminen on 31.5.2024.

Lone Widestam on maastopyöräilyohjaaja, Bike Park ohjaaja, pyöräilevä luonto- ja eräopas sekä liikunnanohjaaja.

Jette Timgren on pyöräilevä joogaohjaaja, personal trainer sekä liikunnanopettaja.

Mina Westerholm varmistaa, että vatsamme ovat täynnä ja sielumme lepää kodikkaassa mökissä ja rehevässä puutarhassa.

Lisää infoa: lone@aloneinthewoods tai puhelimitse: 0400-688878

Ilmoittautumisen jälkeen saat infokirjeen leiristä ja laskun sähköpostilla. Laskun voi maksaa erissä erikseen sopimalla. Otathan yhteyttä Loneen niin asia järjestetään.

Ilmoittaudu tästä!

Categories: Kurser