Ilmoittaudu tästä!

Kokonainen viikonloppu täynnä maastopyöräilyä, pyöräilyä tukevaa joogaa, hissipyöräilyä, rentoutumista, hyvää ruokaa sekä yöpymistä viihtyisällä bed&breakfastilla – se on Bike & Yoga Camp ytimekkäästi.

Tarjoamme ylellisen tauon arjesta, joka sisältää hikeä ja tulet olemaan rohkeampi pyöräillessäsi poluilla. Saat inspiroitua, rentoutua ja nauraa. Saavut perjantai-iltana luonnonkauniille ja uskomattoman kodikkaalle Strandhagenille, jonka jälkeen huolehdimme sinusta kunnes sunnuntaina iltapäivällä lähdet kotiin väsyneenä mutta onnellisena.

Kolmen päivän aikana hengitämme pyöräilyä yhdessä. Tarkistamme ajoasennot, juurien ja kivien ylitykset ja harjoittelemme hyvän linjan valitsemista metsässä. Opettelemme nostamaan eturengasta ja kiitämään alamäkiä. Lisäksi tiedossa on pyörähuoltoa ja pääset myös itse kokeilemaan sisärenkaan vaihtamista.

Syödään hyvin herkuttelua unohtamatta. Tarjolla on ravitsevaa aamupalaa ja ruokana paikallisesti tuotettua täyttävää kasvisruokaa sekä kalaa.

Jooga täydentää erinomaisesti pyöräilyä – joten pyöräilypäivän päätteeksi on ihanaa suunnata vihreään puutarhaan, koivujen ja linnunlaulun keskelle ja annetaan joogan tukea kehon palautumista.

Hissipyöräily on kurssin ohjelmassa sillä siitä saa lisää rohkeutta, jonka jälkeen poluilla pyöräily tuntuu helpommalta.

Kannustava ja inspiroiva Bike-Park ohjaaja Lone Widestam opastaa Porvoon poluilla. Pyöräilevä joogan opettaja Jette Timgren tietää tarkalleen, mikä tukee rentoutumista. 

Olet kokeillut pyöräilyä, mutta haluat oppia lisää – sitten tämä leiri on sinulle. Pysähdymme harjoittelemaan vaikeisiin paikkoihin ja pidämme välipalataukoja. Sinulla ei tarvitse olla aikaisemmin kokemusta joogasta.

Jos sinulla ei ole omaa pyörää, voit vuokrata.

MILLOIN:

17-19.6.2022. Perjantaina klo 18 – sunnuntaina klo 16.30.

MISSÄ:

Leiri pidetään viihtyisällä Strandhagenin bed&breakfastillä joka on maaseudulla, 17 km etelään Porvoon keskustasta Pellingin saaristoa kohti. Meillä on koko talo itsellämme ja majoittuminen on kahden hengen huoneissa. 

Jos sinä ja pyöräsi tulette bussilla Porvooseen, haemme sinut mielellämme linja-autoasemalta ja ajamme sinut Strandhagen bed&breakfastiin, Tiiliruukintie 97, Piirlahti, 06200 Porvoo.

Strandhagenissa on rauhallista ja levollista, siellä nautitaan hiljaisuudesta, ympäröivistä koivuista, metsästä ja niityistä. 

Porvoon pyöräilykaupungissa on monia mukavia ja ennen kaikkea monipuolisia polkuja. On sekä helpompia polkuja, että teknisempiä polkuja – kokeilemme molempia.

Strandhagenin tilalla on myös koira ja kissoja, mutta ne liikkuvat ulkona. Pyörä on mahdollista lukita autotalliin.

KENELLE:

Kaikille tytöille, naisille, vaimoille, tyttöystävälle, isoäidille. Ota mielellään kaveri mukaan.

Jotta kurssi pidetään tarvitaan vähintään neljä henkilöä. Enintään kahdeksan pyöräilijää mahtuu mukaan.

HINTA:

489 euroa – Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä on innokkaasti ilmestyä leirille! Me hoidamme loput! 

Hintaan sisältyy:

  • Kaksi yötä Strandhagenin bed&breakfastissä.
  • Oma pyöräkokki, joka valmistaa kaikki ateriat paikallisesti tuotetuilla raaka-aineilla: Kaksi kiinteää aamupalaa, kaksi lounasta, välipalaa ja kaksi illallista jälkiruoalla.
  • Alamäkipyörä, suojavarusteet ja hissilippu puoleksi päiväksi (arvo 85 euroa).
  • Kolmen päivän pyöräopastus.
  • Pyöräilyjooga.

Hinta ei sisällä:

  • Kyytiä – mutta ajetaan kimppakyydillä paikkoihin missä ajamme pyörillämme.
  • Vakuutus – varmista, että sinulla on tapaturmavakuutus kunnossa

TÄMÄ TEHDÄÄN LEIRILLÄ:

Perjantai:

Treffit klo 18 Strandhagenissa.

Aloitamme pyöräleirin pyöräharjoituksilla, jotka helpottavat poluille pääsemistä. Teemme lyhyen iltapyöräretken Strandhagenin lähellä.

Ensimmäinen päivä päättyy pyöräjoogaan ja rentoutumiseen, joten olet valmis huomiseen alamäkeen. Syömme päivällistä ja jälkiruokaa yhdessä.

Lauantai:

Strandhagenin Mina on valmistanut maukkaan aamiaisbuffetin. Menemme Porvooseen missä harjoittelemme poluilla ajamista ja voitamme vaikeat haasteet poluilla. 

Syödään lounas ja kokeilemme alamäkipyöräilyä Kokonniemen bikeparkissa. Samme kaiken mitä tarvitsemme, pyörä, suojat sekä hissilippu ja kertaamme asiat alusta alkaen. Aloittelijoille on tarjolla sileitä ja helppoja ratoja.

Jotta keho toipuisi, päivä päättyy pyöräilyjoogaan ja sen jälkeen istut vain pöydän ääreen ja nautimme yhdessä illallisesta. 

Sunnuntai:

Tuhti aamupala on jälleen tarjolla. Sitten suuntaamme huoltamaan pyörää ja kertaamaan mitä voit tehdä itse, jotta pyörälläsi olisi hyvä elämä ja eläisi pidempään. Vaihdamme muun muassa sisärenkaan ja öljyämme ketjut.

Syödään lounas ja suuntaamme poluille ja tehdään vähän pidempi pyörälenkki. Toki muistetaan tauot ja nautitaan näköalasta. Leiri päättyy kahvitauolla klo 16.30.

Lone Widestam on Bike Park ohjaaja, pyöräilevä luonto- ja eräopas sekä liikunnanohjaaja.

Jette Timgren on pyöräilevä joogaohjaaja, personal trainer sekä liikunnanopettaja.

Mina Westerholm varmista, että vatsamme ovat täynnä ja sielu lepää kodikkaassa mökissä, rehevässä puutarhassa.

Lisää infoa: lone@aloneinthewoods tai puhelimitse: 0400-688878

Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun ja infokirjeen leiristä sähköpostilla.

Seuraamme tietenkin koronapandemiaa ja ryhdymme tarvittaessa varotoimiin.

Ilmoittaudu tästä!

Categories: Kurser